Golfreizen op maat

Casa Mealha dé Villa voor een perfecte golfvakantie in Portugal!

Casa Mealha dé Villa voor een perfecte golfvakantie in Portugal!

Lekker golfen in heerlijke weersomstandigheden, perfecte golfbanen in de buurt, Vilamoura is maar 10 minuten rijden en dichtstbijzijnde golfbaan is de bekende Pine Cliffs resort. Om je golfvakantie in Portugal compleet te maken zijn dit belangrijke ingrediënten. Casa Mealha hecht veel waarde aan het organiseren van persoonlijke golfvakanties in Portugal. Wij regelen een volledige golfvakantie van begin tot eind!

Wanneer u alleen de Villa wilt huren en alleen adviezen wilt verkrijgen om te gaan golfen is dat uiteraard ook mogelijk!

Golfvakantie week/Midweek/weekend in Casa Mealha

Er even tussen uit, genieten van een zonnetje in de winter of golf je gewoon graag veel? Kom dan een week/weekend/midweek golfen in Portugal. (weekenden zijn op aanvraag, dit vanwege het feit dat we de villa normaal alleen verhuren per week. Weekenden zijn beschikbaar in het naseizoen)

Casa Mealha is de ideale bestemming. Binnen enkele minuten sta je op de mooiste golfbanen van de Algarve. Wil je een weekend golfen in Portugal? Neem contact met ons op en wij verzorgen de volledige reis. Denk aan huur van auto, greenfees, trolley’s of eventueel volledig golftassen.

Extra service

Wij kunnen afhankelijk van uw wensen een pakket op maat maken:

  • wilt u wat lessen van een Pro, gaan we dat regelen
  • wilt u golf leren ontdekken kunnen wij een clinic op maat regelen
  • wilt u elke dag op een andere golfbaan golfen? Dat is allemaal mogelijk
Kosten

Hoogte van de kosten liggen totaal aan de wensen en de duur van de golfvakantie. Wanneer u uw wensen bij ons neerlegt zullen wij u een voor u op maat gemaakte offerte toesturen.

Persoonlijk

Doordat onze Casa een huis is die voorzien is van alle luxe en comfort, hoeft u niet weg om te gaan golfen. U kunt ook uitgebreid genieten van onze Villa, wanneer u samen met een gezelschap op vakantie gaat die niet golft kunnen die zich prima vermaken.

Wilt u een reis aanvragen of meer informatie neem dan met ons contact op.

Met vriendelijke groet,

Laura Groenewoud Mealha
Tel: +31 6 180 395 80
E-mail: info@casa-mealha.nl

Klik hier voor tarieven & beschikbaarheid