De Algarve, Portugal

Mooie baaitjes, gezellige badplaatsen en nog veel meer!

De Algarve ligt in het zuiden van Portugal aan de Atlantische Oceaan. Langs de kust vind je mooie baaitjes, gezellige badplaatsen, veel uitgaansgelegenheden, een grote hoeveelheid prachtige golfbanen en een indrukwekkend achterland.

Het is een gebied dat afgelopen jaren een enorme boost heeft gekregen, maar haar charmes en tradities heeft behouden.

Albufeira en Villamoura zijn de meest toeristische badplaatsen van de Algarve. In het hoogseizoen is het erg druk in het centrum en op de daarbij gelegen stranden. Wil je graag de rust opzoeken, dan zijn er voldoende mogelijkheden in de nabije omgeving. Langs de kust liggen overal schilderachtige vissersplaatsjes waar je heerlijk rustig kunt eten en kunt zonnebaden.

Het binnenland van de Algarve is nog vrijwel onaangetast door het toerisme. Dit heuvelachtige gebied is dunbevolkt en handarbeid is nog steeds de voornaamste bron van inkomsten. Eucalyptus, pijnbomen en lavendel groeien het hele jaar door in overvloed terwijl in januari en februari de amandelbomen de heuvels met een wit laken bedekken. Van november tot februari bloeien overal sinaasappelbomen. Voor de villa staan tientallen citroenbomen die ook dan volledig in bloei staan!

De Algarve heeft u werkelijk alles te bieden wat een perfecte strandvakantie nodig heeft.

Wilt u een reis aanvragen of meer informatie neem dan met ons contact op.

Met vriendelijke groet,

Laura Groenewoud Mealha
Tel: +31 6 180 395 80
E-mail: info@casa-mealha.nl

Klik hier voor tarieven & beschikbaarheid